Δραστηριότητες και Εκδρομές

Εύβοια, Ελλάδα

Δραστηριότητες και Εκδρομές στην Εύβοια

Η Βόρεια Εύβοια είναι μια περιοχή που προσφέρεται για εξερευνήσεις και περιηγήσεις. Είναι από τα ομορφότερα σημεία της Εύβοιας και αποτελεί ιδανικό προορισμό για ποικίλες δραστηριότητες και εκδρομές όλο το χρόνο.

Τα υπέροχα τοπία και οι φυσικές ομορφιές καθώς και η μορφολογία της, δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για πεζοπορίες και trekking. Τα τρία βουνά, Τελέθριον, Ξηρόν Όρος και Καβαλάρης δεσπόζουν στο τοπίο της Β. Εύβοιας και τα πλούσια δάση με την αλπική βλάστηση δένουν αρμονικά με το γαλάζιο της θάλασσας, δημιουργώντας εικόνες απίστευτης ομορφιάς.

Διακοπές στη Βόρεια Εύβοια Ταξίδια στην Εύβοια

Στα βουνά υπάρχουν φυσικά μονοπάτια για απολαυστικές διαδρομές και δραστηριότητες στη φύση. Ακολουθώντας αυτές τις διαδρομές θα ανακαλύψετε δάση, πανέμορφες γωνιές και ξέφωτα, θα δείτε σπάνια λουλούδια και βότανα και θα έρθετε πιο κοντά στη φύση της Βόρειας Εύβοιας.

Τα θαλάσσια σπορ είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στη Β. Εύβοια και υπάρχουν πανέμορφες παραλίες που οργανώνουν διάφορα θαλάσσια σπορ και windsurging. Επίσης μπορείτε να παρακολουθήσετε μαθήματα κατάδυσης, ανακαλύπτοντας ακόμα μια πανέμορφη όψη της Εύβοιας, αυτή τη φορά κάτω από το νερό.

Η Ιπασσία είναι ακόμα ευχάριστη δραστηριότητα που πάντα είναι δημοφιλής και αγαπητή. Κάνοντας ιππασία θα περάσετε από μονοπάτια που μόνο άλογα περνούν και θα γνωρίσετε ομορφιές μοναδικές. Το κέντρο ιππασίας στις Καματριάδες οργανώνει και προσφέρει πολλές ιππικές εκδρομές στην περιοχή που θα σας συναρπάσουν.

Διακοπές στη Βόρεια Εύβοια Ταξίδια στην Εύβοια

Άλλες δραστηριότητες που μπορείτε να απολαύσετε στη Βόρεια Εύβοια είναι ποδηλασία και ορειβατική ποδηλασία, διαδρομές 4x4 και motocross. Η άγρια και «απείραχτη» μορφολογία της Β.  Εύβοιας συντελούν στην πετυχημένη οργάνωση τέτοιων σπορ, αδρεναλίνης και περιπέτειας.

Ότι τύπο διακοπών επιθυμείτε, στη Βόρεια Εύβοια θα βρείτε αυτό που θέλετε, και οι προτάσεις που υπάρχουν θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα. Είναι ένας προορισμός που κάθε εποχή προσθέτει κάτι διαφορετικό στις ομορφιές του, που σίγουρα θα σας μαγέψουν.